Choďte jako po obláčku s odpruženou zdravotní obuví Primavera Luver

Chodíme na masáže zad, cvičíme ruce, ale co naše nohy? Myslíme na ně dostatečně? Právě nohy a zvlášť chodidla jsou nejčastěji opomíjenou součástí našich těl. A to dost neprávem. Nosí nás každý den. Celý život.
odpružená zdravotní obuv Primavera Luver Tak jim dopřejme správnou péči a komfort v pohodlné obuvi. Rozdíl poznají nejen naše nohy, ale celé tělo včetně zad. S nevhodnou obuví, nedej bože s ochozenými a sešlapanými botami, trpí svaly, kosti i klouby. Že je s botami něco špatně, obvykle nepoznáme hned. Třeba jejich opotřebení se ozývá pomalu a jemně. Tělo se navíc snaží následky sešlapaných bot maskovat. Tohoto vyššího namáhání si přitom zpravidla všimneme až po čase. To když se projeví zmiňovanou bolestí. Tu ale není radno podceňovat. Dlouhodobé namáhání v nevhodné obuvi může vést až k operaci plotének a kloubů. Než se dostat do takového extrému, zkuste raději účinnou prevenci a sáhněte po kvalitní zdravotní obuvi.

Pružinová zdravotní obuv pro měkký krok a zdravá záda

Vyzkoušejte zdravotní obuv Primavera Luver, která přináší takovou malou revoluci v obouvání. Nejen, že boty jsou krásné a pohodlné. Jejich hlavní předností je nepřehlédnutelná pružina v patní části boty, která má samozřejmě svůj význam. Pružina tlumí nárazy, chůze v botách Primavera Luver je tak doslova jako chůze po obláčcích. Bota snižuje zatížení celého pohybového aparátu a pomáhá správnému držení těla. Chůze ve zdravotní obuvi s pružinou tak snižuje bolest kloubů a páteře. A dokonce podporuje zlepšení krevního oběhu. Maximálního pohodlí docílíte pomocí nastavitelných pásek a za zmínku stojí i kvalitní přírodní materiály, ze kterých je obuv vyrobena. Vyzkoušejte si měkký došlap a pocit lehkých nohou i po celém dnu na nohou.

Pružinová obuv Primavera

x (x)