Firma 2P Servis s.r.o. – Jsme všude tam, kde nás potřebujete

Jsme česká firma, která se zabývá výrobou kvalitních profesních oděvů do mnoha oborů v oblasti zdravotnictví, sociálních služeb, potravinářství, gastronomie, ale také wellness salónů a dalších léčebných center či zařízení. Z našeho portfolia si můžete vybrat nejen kvalitní a pečlivě zpracované zdravotnické oděvy v široké škále různobarevných kombinací, ale najdete zde také  nepřeberné množství jednorázových oděvů, ochranných pomůcek i lůžkovin a v neposlední řadě si u nás můžete vybrat pohodlnou zdravotní obuv, která splňuje potřebné normy.

Podstatnou výhodou nákupem zboží od nás je poskytování náhradního plnění, kterým ušetříte nemalou část finančních prostředků. Na kvalitním zpracování našich výrobků si zakládáme a neustále profesní oděvy značky 2P SERVIS posouváme a zdokonalujeme k vaší naprosté spokojenosti.

Náš příběh

Na počátku byla odvaha a kuráž pár nadšenců včele s jedním z nynějších jednatelů p. Petrem Pajmou, kterému jeho velké sociální cítění neustále podsouvalo myšlenku, jak pomoci lidem s handicapem k plnohodnotné pracovní příležitosti a časem vybudovat ryze českou firmu orientovanou na výrobu profesních oděvů a dalších komodit pro oblast zdravotnictví, sociální péče, potravinářských provozů, gastronomie či hotelnictví. A tak se v roce 1994 pan Petr Pajma přihlásil k podnikatelské činnosti, zprvu orientované na činnost obchodní, která se slibně začala rozvíjet a postupem času plynule přecházela na vlastní textilní výrobu, v které již pracovalo 9 zaměstnanců se zdravotním omezením. Výhodou zde byla možnost poskytování náhradního plnění (viz zákon č.235/2004 sb. o zaměstnanosti).

S přibývajícím počtem zakázek se firma Petr Pajma s tehdejším obchodním názvem PP Servis plynule rozšiřovala a počátkem roku 2009 přešla na jinou právní formu založením společnosti s ručením omezeným s jednateli a zároveň společníky Petrem Pajmou a Petrem Malcátem z čehož vyplývá nynější název firmy 2P SERVIS s.r.o. V této době dochází k výraznému navýšení počtu pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením, pro které byla rozšířena chráněná dílna s textilní výrobou v Sušici. Díky rostoucím zakázkám a neustálému rozšiřování sortimentu našich výrobků, u kterých se snažíme dodržovat vysoké standardy kladené na kvalitu i módní trendy v oblasti profesního odívání jsme se v roce 2016 rozrostli o další chráněnou dílnu v Horažďovicích, další pobočky máme v Benešově a v Plzni.

V roce 2020 se nám vstupem nových společníků a jednatelů Ing. Julie Veselé, MBA a Ing. Petra Muchny obměnilo vedení společnosti. Firma podporuje zajímavé akce, jako je například oblékání finalistů soutěže Anděl mezi zdravotníky. Další akcí, kterou jsme v 2023 podpořili byla módní přehlídka profesních oděvů pro zdravotníky Mediparáda. Určitě vám doporučujeme shlédnout film Němá tajemnství jehož vzniknutí jsme podpořili a máme radost, že se divákům líbí což ukazuje hodnocení 74% na ČSFD. Rok 2023 pro nás byl důležitý další velkou změnou a to rebrandingem, kdy máme nové loga i firemní barvy. Po dlouhé technické přípravě, kdy jsme museli řešit řadu technických obtíží jsme na začátku roku spustili zcela nový e-shop, který je postaven na novém e-shopovém řešení. V dnešní době firma 2P SERVIS s.r.o. zaměstnává celkem 127 zaměstnanců z čehož 93 osob má zdravotní omezení. V řadách zaměstnanců OZP má firma 2P Servis s.r.o. nejen osoby s lehčím, ale také těžším zdravotním handicapem, ke kterým patří 3 vozíčkáři. I přes svá zdravotní omezení jsou všichni zaměstnanci k firmě loajální a dokáží odvádět kvalitní i konkurenceschopnou práci stejně dobře jako zaměstnanci zdraví a toho si jako zaměstnavatel na svých pracovnících velice vážíme.

Dělá nám radost pomáhat druhým

Přes veškerá úskalí, která zaměstnávání osob se zdravotním handicapem nese a bez dotací od státu by se firma jen stěží udržela na trhu, moc dobře víme jaké to je, když je v rodině postižený nebo jakkoli nemocný člověk. A protože máme velké sociální cítění a empatii sami jsme se zapojili do projektu Dobrý Anděl, u kterého jsme členem od prosince 2015 a přispěli finančním obnosem, který pomohl několika rodinám v jejich nelehké situaci, protože za ten pocit, že druhým pomůžete a uděláte jim radost to prostě stoji! Dále jsme podpořili Linku bezpečí 2021, Člověk v tísni 2022, spolek Šklíba a mnoho dalších.

Výrobní program

Neusínáme na vavřínech a neustále vylepšujeme náš hlavní výrobní program, který se soustředí na výrobu profesních oděvů a textilu především do zdravotnické sféry, záchranné služby, sociální i pečovatelské oblasti, ale také potravinářství, gastro provozů či hotelnictví, kde je neustálá poptávka výrobků vysoké kvality s ohledem na praktičnost, styl a módní design.

Na zakázku vyrábíme oděvy pro veškeré průmyslové obory, oděvy pro volný čas a také dodáváme kompletní sortiment OOPP. Též nabízíme zdravotní obuv, ložní povlečení, přikrývky a polštáře, které jsou vhodné i pro osoby s alergií. V nevýrobních činnostech se zaměřujeme na outsourcingové služby.

A co je hlavním cílem naší firmy?

Bezesporu udržení nejvyšší kvality našich vlastních výrobků, neustálá pozornost věnovaná aktuálním trendům na trhu, schopnost posoudit požadavky zákazníků a také poskytovaní perfektních služeb. Zdokonalování zákaznického servisu a především maximální spokojenost našich odběratelů.

Tým 2P SERVIS s.r.o.

x (x)
 
x (x)