Partnerské weby

Zde najdete weby či obchody našich partnerů, nebo weby, které doporučujeme.

Hotel ROYAL Mariánské lázně – moderní lázeňský hotel s nabídkou komplexních služeb pod jednou střechou. Hotel se nachází na okraji lesoparku, jen 300m od centra a nabízí hostům jeden z nejkrásnějších panoramatických výhledů v Mariánských lázních.
Hotel Royal Mariánské lázně Hotel Royal Mariánské lázně Hotel Royal Mariánské lázně Hotel Royal Mariánské lázně Hotel Royal Mariánské lázně

Projekt Na do šálku vznikl za účelem pomáhat potřebným a k této pomoci strhnout i ostatní. Chutnou a kvalitní kávu nám dodává Naturpark12 což  je sociální podnik, který zaměstnává ve své pražírně zdravotně postižené osoby. Láska s jakou kávu praží, je cítit z každého zrnka.

Chcete se spát jako v bavlnce? Nabízíme kvalitní saténové povlečení – v zimě hřeje, v létě příjemně chladí. Luxusní ložní povlečení za výhodné ceny.

Pro sportovce doporučujeme využít kvalitní běžecké oblečení a speciálně k tomu uzpůsobené běžecké boty od značky Salomon, které mají ergonomicky tvarovaný vnitřek boty pro snadné běhání.

Proč některé osoby s prášky typu Adipex retard zhubnou a někdo si pouze přivodí zdravotní problémy? Důvodem je špatné chápání opravdové funkce těchto prášků. Často jsou zaměňovány s operativními metodami řešení obezity.

Hledáte vybavení kanceláří, dílen či lékařských ordinací? Firma Jast-cz nabízí kvalitní plechové kartotéky a kovové šatní skříně. Jedná se o kvalitní kovový nábytek s dlouhou životností za velmi výhodnou cenu. Při nákupu na 5000 Kč doprava zdarma po celé ČR.

Nabízíme kovový nábytek do kanceláří a průmyslových prostor.

Kaprové pruty představují vhodnou volbu pro rybáře začátečníky, kteří ještě přesně neví, kterým směrem se v rybolovu vydat.

Nabízíme Zdravotnické pomůcky pro každého lékaře, přístroje, drobné pomůcky i jednorázový materiál

Jsme internetová lékárna, která ve svém portfoliu má cca 15 000 přípravků od doplňků stravy, léčivé přípravky, zdravotnické prostředky, kosmetiku.

Potřebujete jednorázové ochranné roušky? Rouška, kterou vám nabízíme, je jednorázová a jedná se o ryze Český certifikovaný výrobek výborné kvality.

?