Platební možnosti

Vážení zákazníci, v našem e-shopu máte několik možností, jak zaplatit zakoupené zboží. Níže uvádíme všechny platební možnosti, kterými u nás lze zaplatit.

1. dobírkou
2. v hotovosti při osobním vyzvednutí
3. bankovním převodem on-line platební bránou ComGate
4. platební kartou pomocí platební brány ComGate
5. převodem z účtu – na fakturu

Dobírkou
Platbu dobírkou lze využít při doručení Českou poštou balík do ruky, nebo přepravní službou Geis.

V hotovosti při osobním vyzvednutí
Tento typ platby objednávky lze využít v případě, že si zboží vyzvednete osobně, po předchozí domluvě na naší pobočce v Sušici.

Bankovním převodem on-line platební bránou ComGate
Můžete využít tkzv. bankovní tlačítka pro expresní bankovní převod viz. obrázek níže. Tlačítka volte dle vaší banky, kdy kliknutím na tlačítko budete přesměrováni na internetové bankovnictví vaší banky. Zde se přihlásíte a již budete mít předvyplněné platební údaje, které určitě zkontrolujte a pak platbu potvrďte.

Platební metody

Pokud nevidíte tlačítko vaší banky, můžete kliknout na tlačítko: Ostatní banky. Zobrazí se vám tabulka s platebními údaji, které musíte po přihlášení vyplnit ve vašem internetovém bankovnictví, nebo můžete použít QR kód viz. obrázek níže.

Ostatní banky

Platební kartou pomocí platební brány ComGate
Pokud chcete zaplatit platební kartou, klikněte na tlačítko se symbolem Visa a mastercard viz. první obrázek. A pak stačí vyplnit číslo karty, platnost a bezpečnostní kód.

Převodem z účtu – na fakturu
Tato možnost je určena pouze pro firemní zákazníky, po domluvě s obchodním zástupcem.

 

Pro přepravu vašich zásilek můžete vybírat z těchto dopravců.