Zdravotní obuv obouvejte nejen do práce

Už jste někdy přemýšleli, jaké činnosti opakujeme denně a které přitom mají vliv na naše zdraví? A napadlo by vás, že jednou z takových činností je obouvání bot? Ač se to zdá jako trivialita, během dne vystřídáte hned několik párů – od bačkor, přes venkovní a pracovní, až po boty do společnosti. Trávíme v nich podstatnou část dne a jejich vliv na naše zdraví je nezanedbatelný.

Zdravotní obuv Oxypas

Zdraví a pohodlí s přezůvkami do práce

Asi nemusíme vysvětlovat, jak moc je kvalitní obutí prospěšné pro správné držení těla, chrání nás před bolestí zad a kloubů a na chodidle zachovává správnou funkci svalů. Určitě na to všechno myslíte při výběru a koupi nových bot na ven. Ale jste tak důslední i při výběru přezůvek?

Zdravotníci, úředníci, kadeřnice, maséři, pracovníci v gastronomii, prodavači a mnozí další tráví skoro celou svou pracovní dobu na nohou. A mnozí si ani neuvědomují, že špatnou obuví zatěžují celý svůj pohybový systém, což se projevuje bolestí zad a kloubů. Někoho bolí kolena, někoho právě záda, často i kvůli migréně hlava, a někoho úplně všechno. Nemluvě o množství úrazů, které způsobí špatně zvolené obutí.

Nic z toho vás samozřejmě potkat nemusí. Ale nač riskovat, když stačí nenáročná prevence v podobě kvalitní zdravotní obuvi.

Zdravotní obuv Oxypas

Při výběru vhodných přezůvek myslete především na své pohodlí. Důležité je ale také, aby boty byly pevné a zároveň lehké, ideálně s protiskluzovou podrážkou, antistatické a ortopedicky tvarované. Všechny tyto požadavky splňují zdravotní pantofle Oxypas, které navíc skvěle vypadají. Pro maximální pohodlí máte na výběr ze dvou typů se skvělými zdravotními benefity.

Zdravotní obuv Oxypas Olga jsou lehounké sandály s gumovou protiskluzovou podrážkou a nastavitelní pásky. Vnitřek je vyroben z vlákna Coolmax, takže se vám noha nebude potit. Naše nabídka co do barev a velikostí je opravdu široká. V těchto kožených botách zajistíte vašim nohám pohodlí a vám bezpečnost.

Zdravotní pantofle Oxypas Sonic jsou ultralehká, antistatická a protiskluzová obuv. Boty jsou vyráběné z kvalitních materiálů, díky nimž tlumí nárazy. A tím prospívají jejich nošením celému tělu.

Boty nás provázejí celý den. Asi každý má své oblíbené. Jsou pohodlné, dobře se nosí. Udělejte sobě a svým nohám radost, dopřejte si pohodlí. Dopřejte si botky, do kterých se rádi přezujete. Dovolte zdravotním botám Oxypas, aby se staly vašimi oblíbenými.

Vyberte si sandály Oxypas


Vyzkoušejte vhodnou obuv v oddělení:

ikona oddělení Korkové pantofle a sandály
Korkové pantofle
ikona oddělení Zdravotní obuv a pantofle
Zdravotní obuv
ikona oddělení Obuv typu Crocs
> Obuv typu Crocs
 
ikona oddělení Gastro obuv
Gastro obuv