Nabízíme vám opravdu široký výběr ložních souprav z kvalitních materiálů, které jsou dobře prodyšné, savé, trvanlivé a stálobarevné. Vybírat můžete z nepřeberného množství vzorů, barev, typů zapínání a rozměrů. Preferujete české výrobky, tak i pro vás máme široký výběr, ze kterého si jistě vybere každý.

Jednorázové oděvy a ochranné pomůcky, vhodné nejen pro lékaře, ale i například do potravinářské výroby, jsme pro vás připravili s akčními cenami. Při výrobě byly použity kvalitní materiály splňující i ty nejpřísnější normy. Jednorázové oděvy navíc splňují požadavky našich zákazníků na pohodlné a příjemné nošení.

Zdravotnické oděvy nabízíme v množství variant, střihů a barevných provedení. Víme, že slušivě, prakticky a pohodlně oblečený lékař není při práci zbytečně znervózňován nepadnoucím a nepříjemným oblečením, a jeho reprezentativní vzhled přidá i na vážnosti a profesionalitě. Tedy způsobech, jakými pozitivně působí na pacienta.

Zdravotní obuv v našem e-shopu zahrnuje široký sortiment kvalitní a prověřené zdravotní obuvi. Ta přispívá k menší únavě celého organismu a ulevuje od bolesti kloubů a svalů. Zdravotní obuv je vhodná pro každého bez rozdílu věku a pohlaví. Dbejte o své zdraví a dopřejte svému tělu zdravý životní styl.

Tato odpružená zdravotní obuv s pružinou v patní části, která plní funkci tlumiče nárazů a také výrazným způsobem přispívá k správnému držení těla tím, že nedovolí obuv „sešmajdat“.

Dáváte přednost originálním kouskům ve svém šatníku? Pak si určitě vyberete z nabídky dámských šatů mnoha střihů a barev.

15 LET NA TRHU

BONUS KLUB

ISO NORMY

NÁHRADNÍ PLNĚNÍ

Nejprodávanější

Výběr článků

Jednorázové oděvy

Jednorázové ochranné oděvyJednorázové pracovní oděvy jsou opravdu širokou skupinou oděvů, jsou ekonomicky výhodnější variantou ochranných oděvů určených pro vícenásobné použití. Slouží především k ochraně zdraví a

Fleecové oděvy

Fleecové oděvy 2P ServisKaždý z nás ve svém šatníku určitě najdeme alespoň jednu nějakou fleesku. Ať už jste nositeli fleecové bundy, mikiny nebo vesty, pořizovali

Bambusové oděvy

Bambusové oděvy a oblečeníBambus je souhrnný název pro množství rodů trav z čeledi lipnicovitých vyznačujících se dřevnatými stébly. Jsou vesměs řazeny do podčeledi bambusové (Bambusoideae). Největší druhy dorůstají

Zdravotnické oděvy a zdravotní obuv vlastní výroby

Firma 2P Servis s.r.o. - zaměstnavatel OZP

Motto – Jsme všude tam, kde nás potřebujete neznamená pouhé klišé, ale je to ústřední heslo, kterým se naše společnost 2P Servis s.r.o. neustále řídí při výrobě poctivých, českých, profesních oděvů a dalších textilních komodit pro širokou oblast zdravotnictví, potravinářství, gastro průmysl či hotelnictví. Společnost 2P Servis s.r.o. z drtivé většiny tvoří lidé s různým zdravotním handicapem, kteří si své práce nesmírně váží a každý výrobek, který projde jejich šikovnýma rukama je vytvořen s maximální pečlivostí i láskou tak, aby se konečnému spotřebiteli nejen líbil, ale také aby mu přinášel maximální pohodlí a komfort.

Vážíme si každého zákazníka a těší nás být součástí vaší každodenní práce či běžných aktivit ať už v podobě pracovního oděvu, kvalitní obuvi, či jiných kvalitních výrobků, které dodáváme nebo dle vašich požadavků na zakázku vyrobíme. Chceme se podílet na vaší profesionalitě a vždy budeme dbát na to, aby sortiment z naší nabídky byl vyroben nejen z kvalitních materiálů, ale také aby plnil potřebný stupeň ochrany a v neposlední řadě, aby držel krok s módními trendy na trhu a byl cenově dostupný. Nejsme stroje, jsme lidé, které jejich práce baví a dělají ji rádi a naší největší odměnou pro nás byl, je a vždy bude spokojený zákazník, který se na nás s důvěrou obrátí, protože mu naše výrobky dobře poslouží a je s nimi spokojený.

Tým 2P Servis s.r.o.

Důležitou a pro mnohé zajímavou informací k úspoře financí je fakt, že jsme zaměstnavatel s více než 80% osob se změněnou pracovní schopností a poskytujeme odběratelům nad 25 zaměstnanců náhradní plnění na veškeré zakoupené zboží.

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 

Podporujeme