Zdravotní boty Primavera Luver: žhavé krásky ze Španělska

Zdravotní obuv, která zaujme na první pohled. Čím? Přece vzhledem. Boty, které mají patu odlehčenou pružinou, jste asi ještě neviděli. A na nohách neměli. Jak se v nich chodí? Úžasně. To vám prostě přejeme zažít. Tak se pojďte podívat, jaké je jejich tajemství a kde je seženete.
Pokud máte pojem zdravotní boty spojené s fádní obuví, zbystřete. Už to dávno neplatí. Samozřejmě, můžete si stále pořídit jednoduché bílé botky, které jsou především funkční. Ale díky španělskému výrobci na vás čekají i střevíčky, které zaujmou i svým neotřelým vzhledem.

Proč vám zdravotní obuv pomůže:

  • Snižuje zatížení kloubů a svalů – nebolí vás tak nohy
  • Díky správnému postoji si nekřivíte páteř a pomáháte zádům
  • Stimulují svalstvo a přispívají k vaší vitalitě
Představte si to: celý den máte nožky jako v bavlnce, měkce došlapujete a bolest, co vás tolik trápila, je ta tam. A přitom máte na nohách botky, kterých si každý všimne a ocení váš vkus a výběr. Boty Primavera – Luver, co na první pohled vypadají jako žádné jiné. V čem jsou tak výjimečné? Pojďme si říct něco o jejich výrobě.

Zdravotní obuv Primavera – Luver ze slunných krajů

Boty se na náš trh dostaly ze Španělska. Ze slunného města Elche s velkou tradicí výroby obuvi. Právě tam je vyrábí obuvnická firma J Rubio. Nejde o žádného průmyslového giganta. Firma je přesně tak velká, aby dokázala uspokojit poptávku po své zdravotní obuvi z celého světa. A zároveň tak malá, aby se v ní udržela tradice a um obuvnických mistrů.
ikona Primavera Luver růžová » Primavera Luver růžová ikona Primavera Luver bílo-modrá » Primavera Luver bílo-modrá ikona Primavera Luver zelená » Primavera Luver zelená ikona Primavera Luver černá » Primavera Luver černá

Cit pro výběr materiálu, pečlivost a trpělivost při výrobě, která do světa nechrlí tisícové série. J Rubio prostě zaručí, že dostanete boty, co nekoupíte někde na stánku. S Primaverami získáte zdravotní boty, které něco vydrží a ve kterých oceníte veškerou péči a dovednost, s jakou byly v rukou obuvnických mistrů vyrobeny.

Zdravotní dřeváky, jaké jste neviděli

Zdravotní obuv Primavera – Luver zaujme na první pohled: jsou to vlastně dřeváčky. Ale jaké! Jejich tajemstvím je pružina, co podepírá patní část. Díky ní zlehka došlapujete a nesete se jako na obláčku. Unikátní systém s pružinami skutečně tlumí každé došlápnutí. A výsledek? Snižujete si tak zatížení svalů, kloubů i šlach a nohy nebolí. Ani když celý den stojíte.

Zdravotní obuv Primavera – Luver obr. detailu

Zdravotní obuv Primavera – Luver: detail paty

Jak jsme už zmínili, jedná se vlastně o dřeváčky. Takže je díky materiálů jen velice těžko sešlapete („sešmajdáte“). Kvalitní materiál (přírodní useň a tvrdé borovicové dřevo) zároveň zaručí skutečně dlouhou životnost. Díky páskům se zdravotní boty padnou na každou nohu. A barvy? Díky hned několika barevným vzorům si vybere z Primaver určitě každá. Podívejte.

Zdravotní obuv Primavera – Luver obr.

Zdravotní boty: vyberte si svou barvu

Primavery samozřejmě nekoupíte jen jeden typ. Pokud dáváte přednost uzavřenější obuvi, volte botky s plnou špičkou:

Zdravotní obuv Primavera – Luver s plnou špičkou obr.

» Chci ukázat celou nabídku

x (x)