Zdravotní obuv Suecos – čím je tak výjimečná?

Co vlastně znamená jméno Suecos a proč jsou boty této značky pro vás to pravé? A jak si u Suecos představují společenskou zodpovědnost? Ať už pracujete ve zdravotnictví,nebo jako kadeřnice nebo je vaše profese úplně jiná, měli byste zbystřit. Přečtěte si proto náš článek.

Co vlastně znamená Suecos – jméno pro zdravotní obuv?

Je to jednoduché. Suecos se ve španělštině říká Švédům. A co má Švédsko a Švédi společného se Španělskem? Na to také není nic složitého. Ze Švédska pocházejí oba zakladatelé mateřské firmy Chili Technologies S.L Barcelona, která zdravotní boty Suecos vyrábí. A tento pár, který firmu založil, se na své pouti světem usadil právě ve španělské Barceloně. Vše jasné :)?

Zdravotnické boty Suecos

foto: www.suecos.com

A navíc? Kdy slovo Suecos budeme číst jako „zuekos“, uslyšíme španělské označení pro boty – dřeváky.

Pro koho zdravotní boty Suecos jsou?

Původně byly Suecos navrženy pro lékaře a zdravotní sestry. Ale protože to nejsou jediné profese, kdy pracovníci dlouhé hodiny chodí nebo postávají, boty si brzy oblíbili i kuchaři, kadeřnice a servírky.

Proč má zdravotní obuv Suecos mimořádné vlastnosti?

Boty Suecos jsou vyrobené z technicky vyspělé polymerní pěny. Díky tomuto technologicky vyspělému materiálu se může bota pyšnit výjimečnými vlastnostmi. Zdravotní obuv je ultralehká, antibakteriální, extra jemná. Snadno se vám bude (stačí mýdlo a voda) – dokonce ji budete moci i prát. Boty jsou recyklovatelné a spolehlivě odolávají skvrnám od soli, krve, kyseliny mléčné apod. Boty neztrácejí svou barvu ani po delším čase používání. Zdravotní obuv Suecos je navržena s důrazem na anatomii nohy, To proto, abyste při jejich nošení pocítili úlevu od bolestí zad a kloubů.


U Suecos ctí teorii, že funkční a dobré věci, mohou být i hezké. Pomáhají si slovní hříčkou profashionalism – tedy tím, co spojuje pohodlí a styl – příjemný vzhled.

Ultralehká zdravotní obuv Suecos

foto: www.facebook.com/BeSuecos

Suecos ale nejsou jen pohodlná zdravotní obuv

U Suecos od začátku chtěli víc než jen vyrábět dobrou zdravotní obuv a úspěšně ji prodávat. Od počátku věřili, že žádný úspěch sám o sobě nestačí, když nic nevrací zpět lidem a celé společnosti. A když něco vracet, tak rovnou těm, kteří to potřebují nejvíc. Za každý pár bot Suecos, které firma prodá na svém e-shopu, dostane od firmy další pár některé chudé dítě ze zemí v Latinské Americe, které by si jinak boty nemohlo dovolit. Do roku 2016 tak do této části Ameriky a do chudých rodin ve Španělsku dorazilo na 30 000 párů!

Video: Suecos pro děti z Nikaragujských rodin

A proč jsou zdravotní boty Suecos ty pravé i pro vás?

  1. Jak jsme psali, jsou nejen pohodlné, ale i hezké – budou vám slušet 🙂
  2. Jsou komfortní a stabilní
  3. Jsou z lehkého materiálu, na nohou je skoro neucítíte
  4. Přizpůsobí se vaší noze, nebudou tedy tlačit
  5. Snadno je umyjete, stačit vám bude je voda a trocha mýdla
  6. Vydrží opravdu dlouho, uvidíte, třeba ty vaše ještě někdo využije

vyberte_si_sve_suecos