Zdravotnické oděvy stylově!

Chcete moderní pracovní oděv nejen pro zdravotníky, pak tu pro vás máme nejširší nabídku střihů, materiálů i barev na trhu. Naše zdravotnické oděvy jsou moderní, originální, pohodlné i líbivé.


Pryč jsou nudné doby, kdy všichni lékaři i sestry chodili v jednotvárných barevných modelech zdravotnických oděvů. V dnešní době je jednodušší než kdy dříve pořídit si takové oblečení, ve kterém se budete cítit dobře, a to i pro profese, jaké najdeme ve zdravotnictví. Ne všichni lékaři dnes bazírují na striktně bílém oblečení a jsou to především zdravotní sestry, které uvítají pěkné oblečení a dají tak sbohem nudným časům tradičních barev.
 

Zdravotnické oděvyNové provedení zdravotnických oděvůBarevné oděvy pro zdravotníky

Zdravotnické oděvy už nemusí mít nudné barvy- oživili jsme je různými střihy a vzory

Materiál zdravotnických oděvů


Již dlouhá léta pro vás vyrábíme zdravotnické oděvy a rozhodli jsme se proto rozšířit jejich výběr. Přidali jsme nová barevná provedení, která ocení především ženy – ať už lékařky nebo sestřičky. Nejsou to ale jen barvy, které dodávají zdravotnickým oděvům ten správný šmrnc – upustili jsme i od klasických střihů s kulatým límcem okolo krku či standardního výstřihu do V. Namísto toho jsme přidali knoflíčky, halenky stáhli v pase a zvýraznili lemy – rozdíl posuďte sami! Postoupili jsme ale zároveň i v praktické rovině a zdravotnické oděvy jsme nově roztřídili podle materiálu, ze kterého jsou vyrobeny.


Pánské i dámské zdravotnické oděvy vyrábíme ze směsi materiálů stejně tak jako z čisté bavlny. Záleží, který materiál preferujete a ve kterém se cítíte lépe při práci. Oděvy pro zdravotníky vyrábíme také v nežehlivé úpravě, která vám také ušetří práci a tím i čas. Směsové zdravotnické oděvy jsou vyráběny kombinací bavlny a polyesterového vlákna, často v rovnoměrném zastoupení.

Moderní profesní halenyPracovní tunikyStylové oděvy v moderních barvách

Naše profesní oděvy se výborně hodí i v nezdravotnických oborech.

Přečtěte si náš článek a dozvíte se zajímavé informace z historie odívání ve zdravotnictví.