Dopřejte svým nohám zdravotní obuv

K modernímu životnímu stylu patří samozřejmě dbát o zdraví i nohou. Zdravotní pantofle nejsou nic neznámého, většina z nás hned ví, kde se nějaké prodávají. Zdravotní obuví ulevíte svým nohám z těsných polobotek nebo lodiček. Pokud tedy zvolíte opravdu kvalitní zdravotní pantofle, dobře anatomicky tvarované, s měkkou a pružnou stélkou. Dopřejete-li si kvalitní zdravotní pantofle, vaše nohy budou určitě spokojenější.

Neubližujte svým nohám, zejména chodidlům, choďte v kvalitní obuvi. K tomu patří samozřejmě i dobré, nejlépe zdravotní pantofle. Dobrá a pohodlná obuv, jakkoliv to zní nadneseně, prospívá zdraví a zkvalitňuje život. Zejména pro některá povolání je zdravotní obuv a zdravotní pantofle naprostou nezbytností. Můžete si myslet, že vy přece žádné zdravotní pantofle nepotřebujete, protože máte nohy v pořádku. Ale pořizovat si zdravotní obuv, tedy i pantofle, teprve až při potížích, je pozdě. Zdravotní pantofle jsou i pro zdravá chodidla, zejména pro lidi, kteří pečují o zdraví, pohodlí a komfort svých nohou.

Zdravotní obuv na každý den

K modernímu zdravému životnímu stylu patří samozřejmě dbát o zdraví těla a tedy i nohou. Zdravotní pantofle nejsou nic neznámého, většina z nás hned ví, kde se nějaké prodávají. Ale ruku na srdce – máte nějaké? Do kanceláře, nebo alespoň na doma? Ulevíte svým nohám z těsných polobotek nebo lodiček alespoň někdy? Pokud tedy zvolíte opravdu kvalitní zdravotní pantofle, dobře anatomicky tvarované, s měkkou a pružnou stélkou. Ani to nemusí být ty nejdražší. Existuje dokonce zdravotní obuv s antibakteriální úpravou. To ocení každý, kdo má potíže s pocením nohou. Dopřejete-li si kvalitní zdravotní pantofle, vaše nohy budou určitě spokojenější.

Jak kupovat zdravotní obuv

Samozřejmě i u zdravotních pantoflů, stejně jako u jiné obuvi, záleží na dobře zvolené velikosti. Noha musí mít ten správný prostor. Zdravotní pantofle musí být tvarované, aby chodidlo přesně zapadlo, aby okraj netlačil do paty ani pantofle na nohách „neplandaly“. Zdravotní obuv by měla být vyrobena z kvalitního koženého materiálu, se správně tvarovanou pružnou stélkou, která poskytne pevnou oporu klenbě nohy a uleví při únavě. Pohodlná zdravotní obuv je důležitá i pro zdravé držení těla. A nejlepší je s antišokovou vrstvou tlumící dopady a otřesy, případně i s antibakteriální úpravou, to už si vaše chodidla budou přímo lebedit.

Zdravotní obuv v naší nabídce

Zdravotní obuv

Především do zdravotnického zařízení, ale i do potravinářské produkce, doporučujeme klasické zdravotní pantofle. Za přijatelné ceny se Vašim nohám výrazně uleví a většina sortimentu z tohoto oddělení se prodává v bílé barvě, která je zejména u zdravotníků nejvyužívanější.

Obuv Abeba

O hodně luxusnější, lépe vypadající, ale také trochu nákladnější je zdravotní obuv Abeba vyrobená v souladu s normou EN ISO 20347:2007. Výrobce se značně odpoutal od klasických barev a střihů a tak při zachování veškeré funkčnosti a praktičnosti zdravotní obuvi dostanete pěkné designové kousky. Ani zdravotnické zařízení na konci města nemusí být nudné, když zapojíte fantazii!

Gastro obuv

Jestli se někdo v práci naběhá skoro jako pošťák, jsou to číšníci, servírky a vůbec zaměstnanci ve výrobě a prodeji potravin. Pohodlná a bezpečná obuv je pro zkušeného číšníka nebo servírku prioritou, ale zároveň je v těchto profesích důležité i estetické vyznění, k černým kalhotám s puky nebo černé sukni si prostě nemůžete obout, co Vás napadne. Skloubením prvků zdravotní obuvi, odolnosti, zdravotní nezávadnosti a u některých modelů i stylového vzhledu vznikla kategorie Gastro obuv – obuv vhodná pro pracovníky gastronomických zařízení.

Zdravotní obuv 2 v 1 Jees

Zkoušeli jste někdy zdravotní obuv s masážní stélkou? Ano, jsou to takové ty pantofle, které mají uvnitř masážní výstupky. Určitě víte, že hodinka denně je velice příjemná, ale třeba pět hodin už nemá s pohodlím nic společného. Mít v práci nebo doma dvoje pantofle? Možná zbytečný luxus. A co tak zdravotní obuv s otočnou stélkou, která může sloužit k masáži i relaxaci? Zdravotní obuv Jees toto splňuje. Vložka boty z jedné strany nabízí masážní výčnělky pro Vaše chodidlo, z druhé strany je hladká a po otočení perfektně sedí ve tvarované stélce – nepoznáte, že se jedná o prvek, který snadno vyjmete rukou.