Návleky na boty vám ušetří čas i peníze

Určitě sami dobře víte, že čas jsou peníze. A že se vám v mnoha případech jednoduše nevyplatí náklady třeba na opakované praní – to třeba v případě, jako jsou jednorázová prostěradla, ubrousky nebo kapesníky.

Potravinářské provozy, zdravotní ordinace, operační sály nebo špičkové vědecké laboratoře – to jsou místa, kde jsou kladeny zvýšené nároky na čistotu a hygienu vůbec. Všude, kde je nutnost zabránit šíření bakterií, využijete jednorázové pracovní oděvy, lůžkoviny a jiné pomůcky: rukavice, kukly, prádlo, pantofle, čepice, kombinézy, pláště nebo právě návleky na boty.

Návleky na obuv jsou z moderních materiálů

100% funkčnost návleků, aby pomohly udržet požadovanou čistotu nebo bránit před vlhkostí, zajistí moderní syntetické materiály: je to jednak polyetylen a také polypropylen. Netkaná textilie z polypropylenu se obecně vyznačuje větší pevností. Méně vám hrozí riziku protržení části namáhané třením o podlahu. V prostředí, kde se tedy předpokládá větší zatížení – jsou to provozy s nerovným hrubším povrchem třeba z drsnějšího betonu, se lépe uplatní návleky na boty z polypropylenu.

Návleky na boty vám ušetří čas i peníze

Čirý polyetylen – který znáte pod obecným názvem igelit – a návleky na boty z něj vyrobené jsou ideální pro ochranu před zvýšenou vlhkostí. Právě pro toto prostředí využijete vysoké návleky na boty z materiálu na bázi polyetylenu – CPE.

Návleky na obuv jsou spolehlivé

Sportovní, pracovní nebo civilní boty nebo i zdravotní obuv – jednorázové návleky jsou vyrobené tak, aby zajistily ochranu kteréhokoliv typu obutí. Díky gumičce nebo stahovací pásce zajistí dostatečnou ochranu i komfortnost – nebudou vám padat a budou na botách dobře sedět.

Světovým laboratořím a zdravotnickým zařízením už dávno nevládne fádní bílá, ale i veselejší barvy. Proto i návleky na obuv seženete v jiných barvách: červené, žluté, modré nebo zelené.

Jaké mají návleky na obuv výhody?

  • šetří váš čas,
  • snižují náklady na udržování čistoty,
  • zabraňují šíření bakterií,
  • chrání před vlhkostí.