Se zdravotní obuví Oxypas myslíte i na své pohodlí

Při výběru vhodných přezůvek myslete především na své pohodlí. Důležité je ale také, aby boty byly pevné a zároveň lehké.

Pohodlná zdravotní obuv Oxypas

Pohodlné boty pro profesionály Oxypas [foto: oxypas.com]

A ideálně s protiskluzovou podrážkou, antistatické a ortopedicky tvarované. Všechny tyto požadavky splňuje zdravotní obuv Oxypas, která navíc skvěle vypadá. Pro maximální pohodlí máte na výběr ze dvou typů se skvělými zdravotními benefity.

Zdravotní obuv Oxypas Olga jsou lehounké sandály s gumovou protiskluzovou podrážkou a nastavitelní pásky. Vnitřek boty je vyroben z vlákna Coolmax, takže se vám noha nebude potit. Naše nabídka co do barev a velikostí je opravdu široká. V těchto kožených botách zajistíte vašim nohám pohodlí a vám bezpečnost.

Zdravotní obuv Oxypas Sonic je ultralehká antistatická a protiskluzová obuv. Boty jsou vyráběné z kvalitních materiálů, díky nimž bota tlumí nárazy a tím prospívá jejich nošení celému tělu.

Boty nás provázejí celý den. Asi každý má své oblíbené. Jsou pohodlné, dobře se nosí. Udělejte sobě a svým nohám radost, dopřejte si pohodlí. Dopřejte si boty, do kterých se rádi přezujete. Dovolte zdravotním botám Oxypas, aby se staly vašimi oblíbenými.

Pohodlné boty Oxypas