Nabízíme vám opravdu široký výběr ložních souprav z kvalitních materiálů, které jsou dobře prodyšné, savé, trvanlivé a stálobarevné. Vybírat můžete z nepřeberného množství vzorů, barev, typů zapínání a rozměrů. Preferujete české výrobky, tak i pro vás máme široký výběr, ze kterého si jistě vybere každý.

Jednorázové oděvy a ochranné pomůcky, vhodné nejen pro lékaře, ale i například do potravinářské výroby, jsme pro vás připravili s akčními cenami. Při výrobě byly použity kvalitní materiály splňující i ty nejpřísnější normy. Jednorázové oděvy navíc splňují požadavky našich zákazníků na pohodlné a příjemné nošení.

Zdravotnické oděvy nabízíme v množství variant, střihů a barevných provedení. Víme, že slušivě, prakticky a pohodlně oblečený lékař není při práci zbytečně znervózňován nepadnoucím a nepříjemným oblečením, a jeho reprezentativní vzhled přidá i na vážnosti a profesionalitě. Tedy způsobech, jakými pozitivně působí na pacienta.

Zdravotní obuv v našem e-shopu zahrnuje široký sortiment kvalitní a prověřené zdravotní obuvi. Ta přispívá k menší únavě celého organismu a ulevuje od bolesti kloubů a svalů. Zdravotní obuv je vhodná pro každého bez rozdílu věku a pohlaví. Dbejte o své zdraví a dopřejte svému tělu zdravý životní styl.

Tato odpružená zdravotní obuv s pružinou v patní části, která plní funkci tlumiče nárazů a také výrazným způsobem přispívá k správnému držení těla tím, že nedovolí obuv „sešmajdat“.

Dáváte přednost originálním kouskům ve svém šatníku? Pak si určitě vyberete z nabídky dámských šatů mnoha střihů a barev.

14 LET NA TRHU

BONUS KLUB

ISO NORMY

NÁHRADNÍ PLNĚNÍ

Nejprodávanější

Výběr článků

Náhradní plnění

Jelikož zaměstnáváme více než 80 % osob se změněnou pracovní schopností, poskytujeme odběratelům náhradní plnění na veškeré zakoupené zboží. Patříme mezi firmy poskytující náhradní plnění.

Zdravotnické oděvy a zdravotní obuv vlastní výroby

Firma 2P Servis s.r.o. - zaměstnavatel OZP

Motto – Jsme všude tam, kde nás potřebujete neznamená pouhé klišé, ale je to ústřední heslo, kterým se naše společnost 2P Servis s.r.o. neustále řídí při výrobě poctivých, českých, profesních oděvů a dalších textilních komodit pro širokou oblast zdravotnictví, potravinářství, gastro průmysl či hotelnictví. Společnost 2P Servis s.r.o. z drtivé většiny tvoří lidé s různým zdravotním handicapem, kteří si své práce nesmírně váží a každý výrobek, který projde jejich šikovnýma rukama je vytvořen s maximální pečlivostí i láskou tak, aby se konečnému spotřebiteli nejen líbil, ale také aby mu přinášel maximální pohodlí a komfort.

Vážíme si každého zákazníka a těší nás být součástí vaší každodenní práce či běžných aktivit ať už v podobě pracovního oděvu, kvalitní obuvi, či jiných kvalitních výrobků, které dodáváme nebo dle vašich požadavků na zakázku vyrobíme. Chceme se podílet na vaší profesionalitě a vždy budeme dbát na to, aby sortiment z naší nabídky byl vyroben nejen z kvalitních materiálů, ale také aby plnil potřebný stupeň ochrany a v neposlední řadě, aby držel krok s módními trendy na trhu a byl cenově dostupný. Nejsme stroje, jsme lidé, které jejich práce baví a dělají ji rádi a naší největší odměnou pro nás byl, je a vždy bude spokojený zákazník, který se na nás s důvěrou obrátí, protože mu naše výrobky dobře poslouží a je s nimi spokojený.

Tým 2P Servis s.r.o.

Důležitou a pro mnohé zajímavou informací k úspoře financí je fakt, že jsme zaměstnavatel s více než 80% osob se změněnou pracovní schopností a poskytujeme odběratelům nad 25 zaměstnanců náhradní plnění na veškeré zakoupené zboží.

x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 
x (x)
 

Podporujeme